Schoenen

Welkom op de website van sjoukevanderheide.nl. Bij ons bent u aan het juiste adres voor dames-, heren- en kinderschoenen van de beste kwaliteitsmerken. Onlangs hebben we ons aangesloten de PodoLiné. Deze grote groep specialisten geeft nog meer aandacht aan uw voeten. 

In ons assortiment is nog meer aandacht geschonken aan schoenen in verschillende breedte maten en aan schoenen welke geschikt zijn voor eigen zooltjes. On streven is om iedere klant lekker te laten lopen op de best passende schoenen.

Of het nu gaat om een kinderschoenen of schoenen voor volwassenen, wuij nemen de tijd voor u zodat u tevreden de deur uit loopt. Bij ons vindt u schoenen van onder andere Hartjes, Wolky, Gabor, Durea, Australian, Rieker, Cruyff, Twins & Trackstyle, Bunnies JR en Braqeez. Dit is maar een kleine greep van wat wij aanbieden. Wilt u een beter beeld  dan raad ik u aan om gewoon binnen te lopen en met uw eigen ogen aanschouwen wat wij u te bieden hebben.

Naast advies over de schoenen die u bij ons koopt geven wij u ook advies hoe u langer plezier van uw aankoop kan hebben. Wij hebben van Colonill een uitgebreid assortiment onderhoudsmiddelen. Naast onderhoud is het ook raadzaam om regelmatig (liefts dagelijks) van schoenen te wisselen. Zo bevordert u de levensduur van uw schoenen.