Herenschoenen

De voeten zijn het fundament van het lichaam. Daarom zijn de juiste schoenen heel belangrijk. Wij als speciaalzaak kunnen u daarin goed adviseren.

De schoenen trends voor de mannen deze herfst winter 2020 2021 laten een vrij rustig beeld zien. De modeontwerpers borduren voort op de schoenen trends van de afgelopen seizoenen. Het beeld wordt bepaald door veterschoenen, sneakers en boots. Niet bepaald verrassend, we zijn het met je eens.

Als het nat, vies en koud wordt hebben we diverse modellen die voorzien zijn van een warme voering en/of goretex. Dat dan in conmbinatie met leer hebben we een perfecte schoen voor deze winter.

Wij hebben een gevarieerde collectie van diverse merken. Daardoor is er in principe voor elke voet wel een passende schoen te vinden. De merken die wij onder andere voeren zijn: Ecco, Panama Jack, Australian, Skechers, Xsensible, Lowa en Waldlaufer.

Nieuw in de collectie is Berkelmans. Dit Nederlands merk (sinds 1890) heeft in de schoenenbranche een ruime history. Leuk om te weten is dat er riemen te verkrijgen zijn met dezelfde print als op de schoenen.

Nieuwsgierig? loop gerust binnen want wij staan voor u klaar om u goed te adviseren bij de aanschaf van de juiste schoenen.