Herenschoenen

De voeten zijn het fundament van het lichaam. Daarom zijn de juiste schoenen heel belangrijk. Wij als speciaalzaak kunnen u daarin goed adviseren.

De schoenen trends voor de mannen voor het voorjaar/zomer laat een vrij rustig beeld zien. De modeontwerpers borduren voort op de schoenen trends van de afgelopen seizoenen. Het beeld wordt bepaald door veterschoenen/sneakers. Niet bepaald verrassend, we zijn het met je eens.

Wij hebben een gevarieerde collectie van diverse merken. Daardoor is er voor elk wat wils. Nieuw deze zomer is Cruyff Footwear. Andere merken ie wij onder andere voeren zijn: Ecco, Australian, Skechers, Xsensible, Lowa en Waldlaufer.

Naast alle sneakers die wij hebben brengt Berkelmans weer een leuke collectie gekledere schoenen. Van traditioneel schoenen (met een modern accentje) tot wat apartere modellen waar ze leer met een fantasyprint gebruiken. Dit Nederlands merk (sinds 1890) staat voor kwaliteit. Zo hebben ze eigen fabrieken in Portugal zodat ze de kwaliteit altijd kunnen garanderen. 

Nieuwsgierig? loop gerust binnen want wij staan voor u klaar om u goed te adviseren bij de aanschaf van de juiste schoenen.