Team

Over ons

Al sinds 1978 is Sjouke van Heide te vinden in Oosterwolde. Onze winkel bestaat uit 2 verschillende afdelingen. Een schoenen afdeling en een sportafdeling. Voor beide afdelingen geldt dat ze gaan voor de nieuwste trends en de beste kwaliteit. Daarbij krijgt u het gewenst advies en dus de aandacht die u verdient. Dit alles zorgt ervoor dat u ongedwongen winkelt met ouderwetse service.

Wist je trouwens dat onze winkel is opgericht door oud betaald voetballer (keeper) Sjouke van der Heide (geboren 6 mei 1944)? Tijdens zijn actieve carriè€re hielp hij z’n vrouw met het runnen van een schoenenwinkel in Haulerwijk. En natuurlijk was daar ook een hoekje ingericht voor de sport. In 1978 maakten ze de stap naar Oosterwolde waar de mogelijkheid bestond om te groeien.

Wij proberen u altijd te verrassen met onze collectie dames-, heren- en kinderschoenen. Daarom zijn we altijd zoekende naar de nieuwste modellen en de nieuwste trends. Doordat niet alle voeten gelijk zijn hebben we ook merken in assortiment die werken met breedte- en halve maten. Dus voor elke voet is er een passende te vinden.

Op de sportafdeling is goed advies ook van belang. U vindt hier een ruime mix sportschoenen, sportkleding en sportaccessoires aan. We hebben ons assortiment toegespitst op voetbal, hardlopen, volleybal en fitness. Doordat de sportschoen ook het modebeeld bepaald hebben we functionele sportschoenen (voor o.a. voetbal, tennis, fitness en running) en modische sportschoenen. Door onze jarenlange ervaring en kennis die we hebben kunnen wij iedereen van goed advies voorzien.

Wij staan 6 dagen per week voor u klaar. Groeten team Sjouke van der Heide

Piet van der Heide

Eigenaar