Tassen

Eastpak is de nummer 1 op het gebied van rugtassen voor school of werk.

Wij hebben een ruime keuze in tassen van Eastpak.

De bekendste tas is de Padded Pak'r. Deze Eastpak-icoon is wereldwijd bekend. Deze tas heeft een groot hoofdvak met ritssluiting om je eigendommen veilig te bewaren. Een handig voorvak met rits om kleinere spullen op te bergen en natuurlijk de gevoerde achterkant en schouderbanden die er voor zorgen dat je geen hinder ondervind tijdens het dragen.

Heb je een laptop nodig voor je werk of school dan kies je voor de Out Of Office. Deze tas is er op berekent. Hij heeft een sleeve voor een laptop (max 34 x 19 cm). In tegenstelling tot de Padded Pak'r heeft de Out of Office een extra binnenvakje van mesh (met rits) voor belangrijke en kleine waardevol spullen. 

Naast de Padded Pak'r en de Out Of Office hebben we meer modellen van Eastpak. Eerst genoemde zijn wel de toppers uit de collectie. Zo hebben we rond de vakantie periodes model The One en de Springer. Dit zijn kleine handzame tasjes gemaakt van hetzelfde materiaal als de Padded Pak'r en de Out Of Office. 

Om lang plezier te hebben van deze tassen is onderhoud belangrijk. Een vochtig doekje is meestal voldoende. Bij hardnekkige vlekken kun je een beetje water en zeep gebruiken. Was alleen met de hand en koud water en stop je tas niet in de wasmachine of droger. Je kunt ook een onderhoudsspray (zoals Carbonspray) gebruiken voor extra bescherming tegen vocht en vuil.