Damesschoenen

De wereld aanje voeten!

De zomercollectie heeft plaats gemaakt voor de najaar winter collectie. Dat betekent dat de kleur van de schoenen wat donkerder ziijn geworden.

In navolging van de zomercollectie is comfortabel lopen nog steeds de norm. Of je nu kiest voor een sneaker is of een boot. Lekker lopen willen we allemaal. Uiteraard hebben we naast alle sneakers en stoere boots ook iets wat daarvan afwijkt. Laura Vita heeft vlotte modieuze enkellaarsjes waarin diverse kleuren zitten verwerkt. Nieuwsgierig naar de nieuwe collectie? Je bent meer dan welkom in ons in de winkel.

Heeft u eigen zolen? Geen probleem. Wij hebben een ruime keuze in schoenen die geschikt zijn voor steunzolen. Wij nemen graag de tijd met u om een juist passende schoen voor u te vinden. Maar wacht niet te lang.

Wij hebben o.a. de volgende merken in de winkel: DL Sport, Ecco, AQA, Piedi Nudi, Rieker, Gabor, Durea, Wolky, Xsensible, Mustang, Laura Vita en Remonte.

Loop gerust binnen, neem de tijd en pas gerust een paar schoenen. Onze medewerkers kunnen u daarbji helpen. Wij Staan met raad en daad voor u klaar.