Damesschoenen

Colour your Spring!

Heerlijk, het voorjaar staat weer voor de deur! Dat betekent kleur aan de voeten: roze, geel en groen, maar ook wit en taupe zien we in overvloed. Naast kleur zijn dierenprints nog steeds on trend. Ook is comfortabel de norm, maar sandalen met een subtiel hakje kunnen altijd en overal. Internationale trends, vakmanschap en kwaliteit staan centraal bij de selectie van onze nieuwe schoenencollecties. En hoewel de wereld steeds sneller lijkt te gaan, nemen wij in de winkel graag de tijd voor jou. Dus ouderwetse persoonlijke service en advies op maat, of het nou gaat om stijl of om pasvorm. Nieuwsgierig naar de nieuwe collectie? Je bent meer dan welkom in ons in de winkel.

Heeft u eigen zolen? Geen probleem. Wij hebben een ruime keuze in schoenen die geschikt zijn voor steunzolen. Wij nemen graag de tijd met u om een juist passende schoen voor u te vinden. Maar wacht niet te lang.

Wij hebben onder andere de volgende merken in de winkel: DL Sport, Ecco, AQA, Piedi Nudi, Rieker, Skechers, Gabor, Durea, Wolky, Xsensible, Birkenstock, Mustang en Remonte.

Loop gerust binnen, neem de tijd en pas gerust een paar schoenen. Onze medewerkers kunnen u daarbji helpen. Wij Staan met raad en daad voor u klaar.