Kinderschoenen

Piet van der Heide 10 februari 2022 Shape Created with Sketch. Geplaatst in:

Eerste schoenen voor je baby of dreumes.

Eerste schoenen voor je baby of dreumes.

De eerste schoentjes voor je kleintje zijn enorm  belangrijk. Babyvoetjes bestaan voornamelijk uit kraakbeen en zijn daarom nog zacht en buigzaam. Gedurende het eerste jaar ontwikkelen de voetjes zich enorm en rond de eerste verjaardag beginnen de voetjes goed te functioneren. Je kunt je voorstellen dat het belangrijk is om de voetjes te beschermen zodra je kleintje gaat staan en stappen. Uiteraard wil je daarbij niet dat de voetjes niet vrij kunnen groeien of ontwikkelen door een te strakke of stugge schoen met harde zool. Je kleintje moet immers nog een heel leven vooruit op die kleine lieve voetjes! Daarom hebben wij gekozen voor Shoesme en Bunnies JR.

 

De eerste stapschoentjes zijn niet zomaar schoentjes, maar echte eerste schoentjes gemaakt op een leest. Deze eerste schoentjes hebben net zoveel kwaliteitskenmerken als dames- en herenschoenen, maar zijn 100% afgestemd op babyvoetjes. De eerste schoentjes beschermen de voetjes van je baby tegen vocht en kou, zonder de bewegingsvrijheid of ontwikkeling te belemmeren. Door al deze zorgvuldig uitgewerkte eigenschappen hoeven baby’s helemaal niet te wennen aan het dragen van eerste schoentjes en stappen ze er zo p weg!

 

Eerste stapjes schoenen voor elke fase.

Wij hebben verschillende modellen eerste schoentjes in de winkel voor baby’s en dreumesen. Speciaal voor kindjes die gaan staan, voorzichtig de eerste stapjes zetten en leren lopen. Deze schoentjes hebben flexibele loopzolen die met de voetjes meebuigen. Ook zijn de hielen verstevigd voor een goeie loophouding. Door de toevoeging van een zacht voetbedje bij alle drukpunten zitten de schoentjes ook nog een heerlijk.

 

Het ene kindje is wat ouder en groter wanneer het gaat lopen dan het andere kind. Daarom hebben wij verschillende modellen in de collectie.

 

De eerste stapschoentjes koop je natuurlijk bij jouw schoenspeciaalzaak.

Loop gerust binnen en ga een 1 op 1 gesprek aan om je goed te laten voorlichten over de verschillende soorten schoenen die er zijn om uiteindelijk samen de meest geschikte schoen voor jouw kind uit te zoeken.

 

Ben je enthousiast over dit artikel?

Reageren

naam
E-mailadres
Reactie

Reacties (0)

Piet van der Heide

Eigenaar