Sportkleding

De definitie van sportkleding is dat het kleding is die bij het sporten gedragen wordt. Afhankelijk van de aard van de sport wordt de keuze voor de kleding bepaalt.

Wij hebben sportkleding voor o.a. voetbal, fitness, fietsen, hardlopen en zwemmen. Voor zowel de individuele sporter als voor  de teamsporter hebben wij de juiste kleding. U vind bij ons onder andere Adidas, Nike, Rogelli, Jako, Hummel, Stanno, Speedo, Arena en Craft

Momenteel gebruiken de sportmerken hele fijne materialen die niet alleen prettig zijn om in te sporten maar ook om zo te dragen. En dat zien we dus terug in het straatbeeld. 

Bent u voor uw vereniging een shirt nodig wat niet in de boeken staat dan bestaat de mogelijkheid om dit speciaal voor u te laten maken. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

Wij verzorgen niet alleen wedstrijdkleding (eventueel met opdruk van de sponsor, nummers, etc. etc.) maar kunnen ook een hele kledinglijn voor een vereniging samenstellen. Dit kan eventueel in combinatie met een eigen clubshop. Hoe stoer is dat. Dit is natuurlijk afhankelijk van de wensen. Daarnaast leveren wij ook ballen voor onder andere voetbal, volleybal, tennis en korfbal. We richten ons met de kleding niet alleen op verenigingen maar ook bedrijven e/of instellingen kunnen bij ons terecht.

Zo verzorgen we onder andere de kleding voor: v.v. BEW Vledder, ZCNF'34, VVDO, v.v. Zandhuizen, SVW, Sport Vereent,  Stellingwerf College, COOP Diever, v.v. Diever - Wapse.