Wielrennen

Hiermee schitter je tijdens elke zomerrit. 


Schitter tijdens elke zomerrit met de nieuwe Rogelli Charm 2.0 fietsshirt en bibshort! Het subtiele en charmante design geeft het shirt in combinatie met de bibshort een unieke uitstraling. Met deze set steel jij tijdens iedere rit de show. Ben jij klaar om te stralen?

De Race fit is een slim pasvorm die perfect aansluit op het lichaam waardoor het fietsshirt erg comfortabel en flexibel is. Dynacool stof is een uitstekend ademende en ventilerende stof van lichtgewicht materiaal die prettig aanvoelt op de huid. Dit zorgt voor een comfortabele touch en temperatuurregulatie. De silicone grip in de taille en de elastische manchetten aan de mouwuiteinden zorgen ervoor dat dit fietsshirt goed aansluit op het lichaam en op zijn plaats blijft zitten. Dankzij de drie achterzakken en een extra achterzak met ritssluiting kan je veilig je persoonlijk spullen gemakkelijk mee op weg nemen. Door de reflecterende accenten ben je extra zichtbaar voor andere weggebruikers.

De vernieuwde Charm 2.0 bibshort heeft niet alleen een stijlvol design dankzij de kleurrijke accenten. De Power Gel zeem en een fantastische Race pasvorm maken de broek ook nog eens uiterst comfortabel. En dat is nog niet alles. Met de Charm 2.0 bibshort kan jij iedere rit zelf bepalen of je met óf zonder bretels op de fiets stapt dankzij de bretels met drukknopen. Met de detachable bretels is deze bibshort daarnaast ook makkelijk in gebruik tijdens een toilet bezoek. Dus geniet volop van elke rit met deze vernieuwde Charm 2.0 set wielerlook.