Wandelen

Piet van der Heide Shape Created with Sketch. Geplaatst in:

Wandelsokken zijn net zo belangrijk als wandelschoenen

We zitten in het wandelseizoen en de vakantieperiode is ook in aantocht! Wandelen is hip, hot en happening. Schaf o tijd je nieuwe wandelschoenen aan want dan kan je ze nog even goed inlopen. Je vind wandelschoenen van Lowa en Hanwag bij ons.

Ga je een meerdaagse wandeltocht maken neem dan een paar extra sokken mee. Je je goed voorlichten wat voor jouw voeten en schoenen de beste sok is.

Neem bijvoorbeeld de TK2 Cool (blauwe tekst) van Falke. Deze sok heeft een medium demping en Fibre mix met lyocell. Daardoor heeft een prettig draagcomfort (zonder naden) en een aangenaam koeleffect tijdens het wandelen. Vooral bij warme weersomstandigheden.

Dan is er nog een TK2 gewoon (rode tekst). Deze heeft evenals zijn bovengenoemde naamgenoot een medium demping en een Merino wol mix. Deze sok heeft hierdoor thermische isolatie en dus een perfecte temperstuurregeling tijdens het wandelen.

Alle Falke wandelsokken staan erom bekend dat ze zijn voorzien van een gepatenteerde rechter- en linker dempingsvlakken alsmede een teen box. Dit vermindert de druk tijdens het wandelen op de tenen.

Ben je enthousiast over dit artikel?

Reageren

naam
E-mailadres
Reactie

Reacties (0)

Piet van der Heide

Eigenaar